دانلود جزوه تکنولوژی روغن های خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی


جزوه عالی تکنولوژی روغن های خوراکی (صنایع روغن) آماده برای دانلود است.

دانشگاه: علوم پزشکی شهید بهشتی - گروه علوم و صنایع غذایی

استاد: دکتر کوشان نایب زاده

فرمت: PDF پی دی اف - قابل استفاده بر روی گوشی، لپ تاپ

تعداد صفحات: 176

کیفیت: عالی - تایپی

 

فهرست
1- معرفی
2- اجزای غیر گلیسیریدی
3- روغن سویا
4- روغن پنبه دانه
5- روغن آفتابگردان
6- روغن کانولا
7- روغن ذرت
8- روغن زیتون
9- روغن پالم
10- استخراج روغن
10- تصفیه روغن
  -هیدروژناسیون
  -جزء به جزء کردن
  -زمستانه کردن
  -استری کردن
  -فرآیند بی بو کردن

دسته بندی: 🔺دیجیتال فایل های الکترونیکی » صنایع غذایی (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 63 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: .pdf

حجم فایل:10,646 کیلوبایت

 قیمت : 79,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • گالری تصاویر :
    دانلود جزوه تکنولوژی روغن های خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانلود جزوه تکنولوژی روغن های خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانلود جزوه تکنولوژی روغن های خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی