دانلود جزوه تکنولوژی روغن های خوراکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
جزوه عالی تکنولوژی روغن های خوراکی (صنایع روغن) آماده برای دانلود است.
دانشگاه: علوم پزشکی شهید بهشتی - گروه علوم و صنایع غذایی
استاد: دکتر کوشان نایب زاده
فرمت: PDF پی دی اف - قابل استفاده بر روی گوشی، لپ تاپ
تعداد صفحات: 176
کیفیت: عالی - تایپی
فهرست
1- معرفی
2- اجزای غیر گلیسیریدی
3- روغن سویا
4- روغن پنبه دانه
5- روغن آفتابگردان
6- روغن کانولا
7- روغن ذرت
8- روغن زیتون
9- روغن پالم
10- استخراج روغن
10- تصفیه روغن
-هیدروژناسیون
-جزء به جزء کردن
-زمستانه کردن
-استری کردن
-فرآیند بی بو کردن
تعداد مشاهده: 63 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.pdf
فرمت فایل اصلی: .pdf
حجم فایل:10,646 کیلوبایت